2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
AVON LEADERSHIP

2018

Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να παρεβρεθείτε στο 2ο Συνέδριο Avon Leadership.

Σας ευχαριστούμε για την ενέργεια, τη ζωντάνια και το πάθος που δώσατε σε αυτή την εξαιρετική για όλους μας εκδήλωση.

Κρατήστε τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό σας ζωντανά για να «δίνετε πάντα ώθηση στη δύναμή σας.»

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Δε θέλουμε να τις ξεχάσουμε! Οι φωτογραφίες μας θυμίζουν αυτά που ζήσαμε στις 29 Σεπτεμβρίου.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Ευχαριστούμε για αυτη την μοναδική εμπειρία με άρτια εξαιρετικη οργάνωση που μας έδωσε δυναμη κ γνώση για να συνεχίσουμε να κανουμε αυτο που αγαπάμε ολα ηταν υπέροχα Avon σε υπέρ ευχαριστούμε για ολα. Ευχαριστώ θερμα τον κοσμο που με χαιρετούσε γνώριζοντας με απο τις φωτογραφίες πραγματικα σας αγαπώ ολους με κάνατε να νιώσω ομορφα κ ευχαριστώ για τα καλα σας λογια, Ευχαριστώ την upline μου Φωτεινή Περμανθουλη για ολα σε αγαπώ κ εύχομαι παντα να είσαι πρωτη!

Μαίρη Τσιβελεκίδου

Ευχαριστούμε για την μοναδική εμπειρία και για την δύναμη που μας δώσατε να συνεχίσουμε με περισσότερο ακόμη πάθος την δουλειά μας!

Μίνα Σπανού

Ευχαριστώ όλο το team της avon που μας έδωσε για άλλη μια φορά τη χαρά της συμμετοχής στο 2ο Συνέδριο avon leader, ωστε να γινει η γνώση μας πιο βαθειά και πιο αποτελεσματικη!

Όλγα Λαζαρίδου

Εμείς ευχαριστούμε για την υπέροχη μέρα, για τις όμορφες αναμνήσεις που μας δημιουργησατε, τώρα θα ανυπομονουμε για την επόμενη φορά!

Σοφία Χατζηπέτρου

Τιμή μας που συμμετείχαμε. Να είμαστε καλά και να γεμίζουμε εμπειρίες και γνώσεις όποτε μας δίνεται η δυνατότητα. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για αυτό.

Ελένη Σκαραγκά

Ξεχωριστή, μοναδική και ιδιαίτερα συγκινητική η χθεσινή ημέρα απο όλες τις απόψεις. Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους όσους πίστεψαν και συνεχίζουν να πιστεύουν πως άξια βρεθήκαμε όλοι μας εκεί.

Μαρία Ρουσσέτου

Δεν θα το έχανα τίποτα! Έχοντας την εμπειρία από το 1ο συνέδριο, το 2ο με εξέπληξε! Ζήσαμε ωραίες στιγμές, αποκτήσαμε γνώσεις, γελάσαμε και συγκηνιθηκαμε! Το φινάλε της βραδιάς ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες μου, το χάρηκα πάρα πολύ! Ανυπομονώ για το επόμενο! Συγχαρητήρια για την Οργάνωση!

Μαρία Γερακίου

Ζήσαμε υπέροχες στιγμές χαράς και συγκίνησης. Πήραμε γνώσεις, γνωρίσαμε καινούριους πολύ αξιόλογους ανθρώπους και βάλαμε νέους στόχους!!! Νοιώθω περήφανη για την εταιρεία μου, για τους ανθρώπους της που μας ανοίγουν νέους ορίζοντες!! Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρόεδρο μας Σπύρος Τσιλιγιάννης γιατί άγγιξε την ψυχή μας!

Βασιλεία Κανελλάκη

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Μανούσος Μαροπάκης

giorgos kapoutzidis meetavon

Γιώργος Καπουτζίδης

Σίσσυ Σακελλαρίδου meetavon

Σίσσυ Σακελλαρίδου

Εταιρεία Θεάτρου Θέση meetavon

Εταιρεία Θεάτρου Θέση

Δέσποινα Κορρέ meetavon

Δέσποινα Κορρέ

Ο ΧΩΡΟΣ

Ο υπέροχος πολυχώρος της ΑΘΗΝΑΙΔΑΣ επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το Συνέδριο μας, όχι μόνο λόγω του αρμονικού συνδυασμού λειτουργικότητας και αισθητικής,  αλλά και γιατί η φιλοσοφία του επιβάλλει να παραμένει ένας διαχρονικός προορισμός υψηλών απαιτήσεων χωρίς να χάσει την ανθρώπινη διάσταση και τη «ζεστασιά» του.

Copyright 2018. All rights reserved