Συνέδριο Sales Leaders: 5 λόγοι για να είσαι και εσύ εκεί!

Διάβασε τους 5 λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να χάσεις το δεύτερο Συνέδριο των Sales Leaders που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στα τέλη Σεπτεμβρίου 2018

  1. BEST PRACTICES

Θα γνωρίσεις Sales Leaders από όλη την Ελλάδα, θα ανταλλάξετε απόψεις και πρακτικές. Σίγουρα θα μάθεις κάτι που δεν ήξερες, σίγουρα θα ακούσεις μια καλή ιδέα που δεν είχες σκεφτεί και σίγουρα θα γνωρίσεις αξιόλογους ανθρώπους!

  1. ΜΕΕΤ AVON

Ζεις αγκαλιά με τη μπροσούρα της Avon. Έχεις γνωρίσει όμως ποτέ τον άνθρωπο που είναι Υπεύθυνος γι αυτή; Επικοινωνείς προσφορές και νέα προιόντα. Έχεις αναρωτηθεί ποια είναι οι ομάδα και πόσοι άνθρωποι δουλεύουν γι αυτό; Καλείς για απορίες και διευκρινήσεις. Θα ήθελες να ξέρεις πως είναι το τηλεφωνικό κέντρο και οι άνθρωποι που σε εξυπηρετούν; Στο Συνέδριο θα γνωρίσεις από κοντά τους ανθρώπους της Avon, τους συνεργάτες σου!

  1. ΟΜΙΛΙΕΣ

Οι χαρισματικοί άνθρωποι που θα αναλάβουν το σκέλος των ομιλιών, θα σε εμπνεύσουν, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και σκέψεις σου, θα σου δώσουν το «ξεκλείδωμα» που αναζητούσες

  1. ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εκτός από τις ομιλίες, όλη η ημέρα θα είναι γεμάτη εμπειρίες, συγκινήσεις, ερεθίσματα, στιγμές. Θα είναι μια ημέρα που θα ανακαλείς στο μέλλον σε πολλές στιγμές της καθημερινής, επαγγελματικής και προσωπικής σου ζωής.

  1. ΟΜΑΔΑ

Το να είσαι μέλος μιας ομάδας είναι κάτι. Το να ΝΙΩΘΕΙΣ όμως αυτή την ομάδα κοντά σου, δίπλα σου, να σε καταλαβαίνει και να έχετε τα ίδια σημεία αναφοράς, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι μια ευκαιρία για εσένα να οργανώσεις κάτι για τη δική σου ομάδα. Βάλτε στόχο και κερδίστε τον. Ελάτε μαζί στο Συνέδριο και ενωθείτε ακόμα περισσότερο. Περάστε υπέροχα!