Χώρος

Το Hyatt Regency Thessaloniki είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.  Τα 152 δωμάτιά (42 τετ. μέτρα), στα οποία συμπεριλαμβάνονται 34 σουίτες, διαθέτουν  πρόσβαση στον κήπο ενώ τα υπόλοιπα διαθέτουν μπαλκόνια. Σε ελάχιστα χιλιόμετρα βρίσκονται μερικές απ’ τις πιο όμορφες ακτές της Χαλκιδικής και η μοναστική πολιτεία του Αγίου Όρους.

Το Hyatt Regency Thessaloniki προσφέρει τις μεγαλύτερες και τελειότερες ξενοδοχειακές υπηρεσίες συνεδρίων  στα Βαλκάνια, με διαθεσιμότητα 1050 ατόμων  και τα καλύτερα επαγγελματικά πακέτα προσφορών και τις καλύτερες υπηρεσίες

Ο πολυχώρος πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ βρίσκεται στα σύνορα του Βοτανικού με τον Κεραμεικό και το Γκάζι, σ’ ένα από τα πιο ζωντανά σημεία της πρωτεύουσας.

Αν και στο κέντρο της πόλης, η ΑΘΗΝΑΙΣ βρίσκεται εκτός δακτυλίου,με εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και το λιμάνι του Πειραιά,ενώ σε απόσταση αναπνοής (350 μέτρα) βρίσκεται ο σταθμός του μετρό Κεραμεικός.

 

ΜΕ ΜΕΤΡΟ:
350 μέτρα περπάτημα από τη στάση Κεραμεικός

ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ:
Εύκολη πρόσβαση από την Ιερά Οδό

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ:
Από την Πλατεία Συντάγματος – 856 Δάφνη – Υμηττός – Αιγάλεω ( 10 στάσεις )

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΩ

Tο Hyatt Regency Thessaloniki βρίσκεται σε μικρή μόνο απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία  της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Regency Casino Thessaloniki και λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Copyright 2018. All rights reserved